Sveriges tryggaste redovisningsbyrå

Vi vet att alla kunder är unika och har olika behov. På B.Q Redovisning erbjuder
vi lösningar som omfattar allt ni behöver.

Om oss:

Vi på BQ Redovisning har stor erfarenhet av samtliga av de tjänster vi tillhandahåller. Vi vänder oss till medelstora och stora företag som behöver hjälp med redovisning, löneadministration & affärsrådgivning. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att våra kunder garanteras rätt rådgivning.

 

Sveriges tryggaste redovisningsbyrå:

 

Idag finns det många byråer som erbjuder digitaliserade lösningar men ofta missar man den mänskliga faktorn. Att vi kallas för Sveriges tryggaste redovisningsbyrå visar vart vi står på den fronten. På BQ Redovisning älskar vi digitalisering och är en modern byrå i alla aspekter – men vi förstår även behovet av personlig rådgivning. Kom över på en kaffe, slå oss en signal eller bjud över oss på en fika i ditt kontor!

 

Vi tror på att ge tillbaka

För oss är det viktigt att ge tillbaka till samhället. Vi gör det genom att stötta olika ideella organisationer som på olika sätt hjälper människor i behov och bidrar till en positiv förändring i samhället.

 

Vi stödjer ankarstiftelsenvi stödjer barncancerfonden

 

VISION: Sveriges tryggaste redovisningsbyrå!

Vår vision att vara Sveriges tryggaste redovisningsbyrå utformades under vår tid som anställda på olika redovisningsbyråer. Vi upplevde att det fanns behov på marknaden som flera klassiska byråer missade; en personlig redovisningsbyrå som jobbar nära kund och som samtidigt jobbar helt digitalt. Vi älskar digitalisering samtidigt som vi värnar om den personliga servicen och kontakten med våra kunder. Detta är viktiga faktorer som ligger till grund i vårt arbete!

 

Allt startades med att vi satte oss ned i Stockholms Universitet en regnig sommarkväll och började bygga på vår affärsidé: En helhetslösning som inkluderar allt från löpande redovisning, bokslut och löner till ekonomisk rådgivning med syfte att hjälpa kunder in i framtiden! Som Sveriges tryggaste redovisningsbyrå vill vi erbjuda våra kunder det bästa av två världar!

 

MISSION: Vår mission är att hjälpa kunder in i framtiden!

Vi tror att ett företags framgång baseras på att analysera det som skett bakåt och använda det för att kunna skapa bättre förutsättningar att nå en lyckad framtid! Därför finns vi till för att sköta den traditionella bokföringen på ett innovativt sätt och samtidigt genom personlig rådgivning möjliggöra en bättre framtid.

 

BQ Redovisning är en modern och personlig redovisningsbyrå. Vi tror mycket på digitalisering och arbetar alltid med den senaste tekniken. Samtidigt som vi arbetar digitalt erbjuder vi våra kunder en egen kontaktperson i syfte att alltid ha någon att vända sig till vid behov, stort som litet. Vi finns till för att hjälpa kunder med den löpande bokföringen och vi ser oss även som en långsiktig partner som hjälper kunder framåt genom ekonomisk rådgivning.

 

 

VÅRA VÄRDERINGAR:

 

ENTREPRENÖRSKAP

Vi på BQ tror på entreprenörskapet som en viktig drivkraft i vår verksamhet, enskilt och gemensamt. Att lyckas framgångsrikt med att möta kunders behov handlar om att se och skapa möjligheter, om att vara handlingskraftig, innovativ och om att ta eget ansvar. Entreprenörskap handlar även om mod att prova nya saker och viljan att ständigt förbättra.

 

TRYGGHET

BQ strävar efter att vara en arbetsplats där personal trivs, känner sig trygga och kontinuerligt uppmuntras till personlig utveckling. Genom ett kompetent och sammansvetsat team skapas förutsättningar att leverera kvalitativa och trygga tjänster för våra kunder.

 

NÄRA KUND

En av anledningarna till att BQ grundades är viljan att erbjuda nära och personlig kontakt med våra kunder. Om det så handlar om ett brådskande ärende eller rådgivning vill vi finnas där. Vi vill kännas som en naturlig del av våra kunders organisation där det ska vara nära till att komma över på en kaffe, slå oss en signal eller bjuda över oss på en fika på sitt kontor.

 

ENGAGEMANG

För oss på BQ står engagemang på två grundpelare – Engagemang för omvärlden och engagemang för våra kunder.

 

Genom engagemang för varandra vill vi utveckla personal att nå sin fulla potential. Ett starkt och kunnigt team skapar förutsättningar att bättre och med större kvalité hjälpa våra kunder att nå framgång.

 

Genom engagemang för omvärlden vill vi bidra till ett bättre samhälle och en hållbar värld. Därför engagerar vi oss genom att hjälpa och stödja ideella organisationer som främjar barn och barns välmående i omvärlden. Det gör vi genom att involvera hela personalen i arbetet med de organisationer vi stödjer.

VÅRT TEAM

LUIS; Visionären

Luis älskar att bolla idéer med andra, har du en fråga eller fundering finner du alla svar hos Luis. Det som utmärker Luis är hans glada inställning till EXAKT ALLTING. Du hittar aldrig en Luis på annat än det bästa humöret!

HADIL; Den noggranna

Visst är vi alla noggranna, men med Hadil slinker inte den minsta detaljen förbi! Med 8 år i branschen utmärker hon sig som personen alla företag önskar de hade. Hon är ordningsam, har stenkoll och älskar ett gott skratt!

KAROLINA; Paragrafryttaren

Karolina är den i gruppen som kan allt om lagar och regler. Hon vet exakt allt som händer i Bolagsverket, Skatteverket och andra myndigheter. Karolina är vårt eget uppslagsverk på kontor och älskar det hon jobbar med!

ADRIANA; Arbetsmyran

Adriana älskar att jobba! Vare sig det sker på kontor, pendeltåget eller lunchen så får man akta sig för att störa en Adriana i ”work mode”. Adriana ser till att det finns bullar på kontor och kräver minst 3 koppar kaffe om dagen!

Malin; Superwoman!

Malin är en personalfavorit redan efter en månad på BQ! Hennes extra-glad attityd, höga arbetstempo och strävan efter att ha 100% nöjda kunder gör att vi inte vet hur vi klarade oss utan henne! 

IBRAHIM; Livsnjutaren

Ibrahim är vår IT konsult och hjälper BQ Teamet med allt som rör hemsidan, annonseringen och sökmotoroptimeringen via SEO Gruppen. Hans expertis gör honom ovärderlig för oss!

FREDY; Kontoexperten

Alla våra kunder älskar Fredy! Han hanterar våra konton och ser till att kunders önskemål blir en realitet. Fredy skickar ut biobiljetter, bjuder på middagar och vill ha de nöjdaste kunderna i Sverige!

MIRIAM; Den energiske!

Miriam är ny i teamet men visar redan framfötterna som redovisningskonsult! Hon är energisk, glad och dricker inte kaffe(!?). Redan under sin korta tid på BQ har hon blivit en kundfavorit!

Vill du ha Sveriges bästa bokföring till
marknadens lägsta pris?

Har du några frågor kring hur vi kan hjälpa just ditt
företag med bokföring och redovisning? Tveka inte att kontakta oss!

JA, FIXA MIN BOKFÖRING!